Liceul Traian a aniversat 39 de ani de la înființare

Cu acest prilej, s-au organizat o serie de manifestari educationale, stintifice , cultural-artistice și sportive. În cadrul evenimentului au fost premiați elevii calificați la faza națională a olimpiadelor școlare.

Una dintre cele mai prestgioase unitati de invatamant din Constanta, liceul Traian a aniversat 39 de ani de la infiintare. Cu acest prilej au avut loc o serie de activitati . Festivitatea de deschidere a manifestarilor a avut loc la Muzeul Marinei Romane.

La eveniment, au participat si reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean si ai autorităților locale. Inspectorul scolar general, Gabriela Bucovala, a felicitat cadrele didicatice din unitatea de invatamant pentru rezultatele obtinute de-a lungul activitatii si i-a incurajat pe elevi sa duca in continuare numele liceului peste hotare.

Ca să fie în ton cu sărbătoarea, reprezentanţii liceului au decis să premieze elevii calificați la faza națională a olimpiadelor școlare. Mai mult, au fost organizate o serie de activitati care au reprezentat un bun prilej de socializare pentru elevi. Deasemenea, elevii claselor a V-a si a VIII-a au participat la o competite spotiva la fotbal .

Liceul Teoretic „Traian” din Constanța a luat ființă în anul 1977, funcționând ca Grup Școlar Industrial, în perioada 1977-1990, având clase cu profil mecanic pentru liceu și școală profesională. Din ianuarie 1990, în urma dorinței elevilor și a părinților acestora și conform deciziei colectivului de profesori și aprobării Ministerului Învățământului, s-a transformat în liceu teoretic.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes