Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” din Năvodari face angajări

Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” din Năvodari face angajări. Ce posturi sunt disponibile, care sunt cerințele și când este programat concursul, aflați în continuare.

Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” din Năvodari organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante de contabil șef și laborant chimist.

Pentru ocuparea postului de contabil șef sunt necesare studii superioare economice. De asemenea, printre cerințe se numără vechimea de minimum zece ani în specialitatea studiilor și  minimum 5 ani contabilitate bugetară în învățământ. Pentru a participa la concurs, este nevoie și de un certificat de atestare a cunoștințelor dobândite în Sistemul European de Conturi.

Pentru postul de laborant chimist sunt necesare studii postliceale în domeniu și vechime minimum 5 ani în specialitatea studiilor și în învățământ. De asemenea, se solicită cunoștințe de operare a calculatorului.

Proba scrisă va alea loc pe data de 24 mai la ora 9.00, iar proba  practică și interviul se vor desfășura pe 25 mai. Cei interesați pot depune dosarele de înscriere la sediul instituției, situat pe strada Sănătății numărul 2 din Năvodari.

Redactor: Isabela Boantă