Liberty Parade a adunat 80 de mii de turisti (VIDEO)

Liberty Parade a adunat, pe lângă cei 80 de mii de turisti şi artişti celebri din ţară şi de peste hotare. Misiunea cea mai grea le-a revenit celor care au mixat pe renumita scena. Dar cel care a dat foc la propriu atmosferei a fost Roger Sanchez.

Vali Barbulescu, Dj Andi, Optick si Adrian Eftimie au fost doar cativa dintre renumitii dj prezenti la eveniment. Si impreuna incearca an de an sa faca din Liberty Parade o manifestatie diferita.

Intrebat despre cum crede ca va fi reprezentatia lui Roger Sanchez, Vali Barbulescu ne-a garantat ca publicul nu va fi dezamagit de un asemenea Dj.

Si Dj Andi a fost de aceaasi parere. Un artist ca Roger Sanchez nu ar avea cum sa dezamageasca publicul prezent la Liberty Parade.

An de an parada libertatii reuseste sa ii suprinda pe cei prezenti pe plaja dintre Saturn şi jupiter. Iar invitatii speciali condimenteaza si mai mult distractia. Cand mult asteptatul dj si-a facut aparitia pe scena, mulţimea a fost in extaz.

Placut surprins de publicul din Romania, Roger Sanchez promite sa revină cat de curand. Si nu doar in Bucuresti ci chiar la noi pe litoral sau de ce nu la Liberty Parade.

Evenimentul mult asteptat, a rasunat toata noaptea de muzica si voie buna. Abia spre dimineata, petrecaretii au luat drumul spre casa.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan