Liberty a dezmorţit litoralul

Cele trei camioane pline de petrecăreţi au plecat pe ritmuri dance, de la intrarea în staţiunea Olimp şi au străbătut staţiunile Neptun, Jupiter şi Venus, adunând alţi turisti de pe litoral, până la punctul final al marelui eveniment susţinut pe „Black Sea Arena” , dintre Venus şi Saturn.

Deghizaţi în cele mai trăsnite costume şi dezgoliţi de orice complexe şi inhibiţii, pe tot parcursul drumului , petrecăreţii Caravanei au trăit vibraţia unei experienţe unice. Spiritul liber, başii amestecaţi cu vacarmul produs de motoarele pe două roţi ce însoţeau Caravana au dezmorţit la propriu litoralul.

Muzica mixată de peste 15 DJ aflaţi în camioane şi manifestările inedite ale petrecăreţilor au scos pe străzile din staţiuni zeci de curioşi, admiratori sau cârcotaşi, dornici de a imortaliza momentul.

Caravana împinsă parcă de la spate de euforia petrecăreţilor şi stropită de ceva licori ale lui Bachus, a ajuns la desinaţia finală, în jurul orei 21.00, pe plaja dintre Saturn şi Venus, acolo unde noaptea s-a dezlănţuit cea mai mare petrecere dance a anului.

Manifestarea nu a fost lipsită totusi de incidente. O tânără a fost luată pe targă, după ce i s-a făcut rău în timp cer însoţea Caravana.

Reporter: Ramona Ganescu ; Imagine: Constantin Blanaru