Liber la înmatriculări

Numărul celor care și-au înmatriculat mașina după eliminarea timbrului verde aproape că s-a triplat în numai o zi. Constănțenii s-au înghesuit să profite de această oportunitate. Mai mult, pentru a evita cozile, depunerea actelor se poate face și online.

Serviciul de înmatriculări de la malul mării a fost suprasolicitat de la 1 februarie. De la această dată au fost eliminate mai multe taxe percepute de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Eliminarea taxei pentru înmatricularea autovehiculelor a fost cea mai așteptată de către români, iar acest lucru s-a observat în numărul extrem de mare a celor care au depus dosarul pentru înmatricularea definitivă a mașinii.

Dacă în celelalte orașe din țară serviciul de înmatriculări nu a putut face față solicitărilor, iar mulți dintre oameni au plecat acasă fără să poată depune dosarul, nu același lucru s-a întâmplat și la Constanța. Numărul ghișeelor a fost mărit, iar toți cei care s-au prezentat au putut să depună actele în vederea înmatriculării autovehiculelor.

În perioada următoare, se așteaptă ca numărul celor care se prezintă la sediul Înmatriculări Constanța să scadă și să fie la nivelul dinainte de eliminarea taxei.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea