Legea în trafic se face cu pistolul în mână (VIDEO)

Totul s-a petrecut la sensul giratoriu de la ieşire din Staţiunea Mamaia, pe drumul judetean care leagă Constanţa de Năvodari. Un autoturism a ieşit din complexul rezidenţial şi a vrut să întoarcă spre municipiu, moment în care şoferul unei maşini albe cu număr de Bucureşti a oprit. Într-o secundă, bărbatul a coborât cu un pistol în mână şi a tras cu sete în autoturismul care se afla în sensul giratoiu.

După mai multe focuri de armă care au răspândit în aer un miros greu, bărbatul s-a urcat în maşină ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat şi a apăsat puternic pedala de acceleraţie, în claxoanele celorlaţi conducători auto. Nici măcar un alt participant la trafic nu s-a obosit să oprească pentru a vedea dacă există victime.

Poliţiştii au găsit la faţa locului 6 cartuşe şi au început să audieze martorii. Cel în care s-a tras era un muncitor care lucra la construcţiile din zonă. Omul işi terminase programul şi se pregătea să plece acasă. Nimic nu prevestea că va fi victima unui teribilist. În momentul în care a vrut să facă sensul giratoriu, între el şi agresor au avut loc mai multe schimburi de replici. Şicana în trafic s-a terminat cu focuri de armă.

Evenimentul vine la doar după săptămâni după ce o altă şicană în trafic s-a încheiat cu focuri de armă, în zona Trocadero din municipiul Constanţa.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Victor Nita