Le-a trimis rudelor mesaje de adio, pentru ca mai apoi să dispară fără urmă

Este povestea unui tânăr de 17 ani din Cuza Vodă, tatăl unui copil, despre care rudele şi prietenii bănuiesc că s-ar fi aruncat în Canalul Dunăre Marea Neagră de pe podul de la Medgidia. ISU Dobrogea a mobilizat mai mulţi scafandri pentru a-l căuta pe tânăr în apele reci ale Canalului însă până acum nu au găst nimic iar rudele încă mai speră că mesajele de adio au fost doar o glumă nefericită.

Totul a început noaptea trecută în jurul orei 01.00 când tânărul a plecat de la un bar din Cuza Vodă a urcat într-un taxi şi a coborât pe podul de la Medgidia. Camerele de supraveghere din zonă l-au înregistrat până când a dispărut în întuneric dar nu au surprins şi un eventual act sinucigaş. La ora 02.16 le-a trimis rudelor un mesaj scurt, cutremurător.

Poliţiştii au aflat că tânărul amanetase bijuteria unei rude, un lanţ de aur în valoare de aproape 2500 de lei. Cu toate acestea rudele spun că tânărul nu avea niciun motiv să se sinucidă sau să plece de acasă.

Specialiştii ISU Dobrogea au căutat ore în şir cadavrul tânărului care se presupune că s-a sinucis însă, din fericire, fără niciun rezultat.

Căutările vor continua şi zilele viitoare iar poliţiştii iau în calcul posibilitatea în care tânărul doar să fie autorul unei glume nereuşite şi desfăşoară o amplă anchetă în vederea găsirii celui dispărut.