Lansare de carte la Muzeul Marinei Române

Lansare de carte la Muzeul Marinei Române, în cadrul celei de-a XX- a ediții a Conferinței  Naționale  de Comunicări  Științifice Dunărea și Marea Neagră  în spațiul euroasiatic.

Zi de sărbătoare pentru Muzeul Marinei Române, unde s-a deschis cea de-a  XX-a ediție a Conferinței  Naționale  de Comunicări  Științifice Dunărea și Marea Neagră  în spațiul euroasiatic.  Istorie, Relații și Diplomație. La evenimentul găzduit de Muzeul  Marinei Române, au participat peste 60 de specialiști de marcă ai lumii științifice naționale,  de la diferite universități din întreaga țară, precum și reprezentanți ai unor scoli de arheologie, diferite muzee militare, cât și institute de cercetări.  În cadrul evenimentului,  au avut loc mai multe  lansări de carte  de carte.

Tot astăzi, a fost lansat și Anuarul Muzeului Marinei Române, ajuns  deja la volumul al  XIX- lea. Cele doua volume au vazut lumina tiparului la Editura Muzeului Marinei Române.

Pentru o mai bună desfășurate a lucrărilor, Muzeul este închis publicului vizitator, pe durata celor două zile ale Conferinței.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea