Lansare de carte, de ziua Medgidiei

Sala de spectacole a Casei de Cultura ”I.N.Roman” din Medgidia a gazduit sambata, 2 septembrie,  lansarea cartii “Nasip”.  Romanul de dragoste este scris de autorul Iulian Ceku, ofiter in cadrul Regimentului 53 rachete antiaeriene din Medgidia. Evenimentul s-a suprapus cu marcarea a 161 de ani de la atestarea documentară a localității Medgidia.

O tripla sarbatoare pentru municipiul Medgidia a reprezentat-o ziua de 2 septembrie. O zi deosebită pentru istorie și pentru locuitorii orașului Medgidia.

Despre cartea ,,Nasip” lansata sambata la Medgidia, a vorbit domnul Gafar Echrem, secretarul general al Asociației Culturale Mehmet Niyazi .

Ofițer în cadrul Regimentului 53 rachete antiaeriene din Medgidia, absolvent al Universității ,,Lucian Blaga,, din Sibiu-Facultatea de Jurnalism, Iulian Ceku este căsătorit cu una dintre reprezentantele etniei tătare.

Evenimentul a fost presărat cu momente poetice și muzicale oferite de către membrele colaboratoare ale trupei de teatru „Ușa” și membrii ai colectivului Casei de Cultură ,,I.N. Roman”.

Redactor: Robert Tănasă