La Vama Veche s-a dat startul distracției

Pentru prima oara dupa un an, in statiunea tinerilor fara inhibitii s-au auzit din nou  ritmurile rock ori hippie. Anul acesta Vama pare sa fia tras si multi straini care au vrut sa traiasca o experienta unică. Alti romani au plecat in Bulgaria, iar cozi kilometrice spre punctul de trecere al frontierei n-au întârziat să apară.

Primii “cortiști” au ajuns pe plaja inca de la primele ore ale diminetii. Au venit cu trenul si, la ivirea zorilor si-au montat corturile. Andrei, Gabi si Octavian sunt din Targoviste. Si-au luat prietenii, cativa banuti si au dat fuga in Vama.

Cat despre vreme, stiu ca ar putea sa le joace feste insa sunt pregatiti si pentru ce e mai rau.

Si aceste doua tinere au venit in Vama cu un singur gand: sa se distreze. Se trag din vamaioti pur sange, asa ca nu aveau cum sa aleaga un alt loc pentru vacanta de 1 mai.

In ultimii ani Vama  Veche a devenit un punct de atractie si pentru tinerii straini, iar 2016 nu face exceptie. Ei au venit tocmai din Spania si îmbina utilul cu placutul.

Se anunta trei nopti incendiare la Vama Veche iar startul se va da  cand tinerii petrecareti se vor strange pe plaja sub cerul liber si vor da frau liber distractiei.

De petrecut vor petrece si romanii care au ales Bulgaria pentru această minivacanță. Cozile formate de ei se-ntindeau pe kilometri intre granita si localitatea 2 Mai.

Abia la ora 15.00. dupa 8 ore  de trafic paralizat, lucruriel au revenit la normal in sudul litoralului.

Redactor: Mihaela Ciorbaru