La un pas de moarte pe terenul de sport

Primele vești despre starea băiețelului de 10 ani, din Corbu, vin direct din Capitală, acolo unde băiatul a fost transferat, de urgență pentru a primiri îngrijirile de care are nevoie. Băiatula ieșit cu bine din operație, iar medicii spun că evoluția stării sale de sănătate este una favorabilă.

Baiatul, legitimat la clubul de fotbal pentru juniori, din localitatea constănțeană Corbu, se afla la teren, impreuna cu mama si fratele geamăn. Urma sa isi inceapa antrenamentul. La un moment dat, un coleg de echipa s-a agatat de una din portile de pe teren, iar aceasta s-a prabusit si l-a lovit pe baiat in spate.

Incidentul s-a petrecut sub ochii inmarmuriti ai mamei si ai celorlalti parinti care isi supravegheau copiii.  Antrenorul si-a dat seama de gravitatea situatiei si i-a acordat primul ajutor micutului.

Oamenii au sunat la 112, iar o ambulanta a ajuns la fata locului in doar cateva minute. Pentru ca starea copilului era grava, s-a solicitat elicopterul SMURD.

La terenul de fotbal si-au facut aparitia si politistii care au  declansat o ancheta. Antrenorul de fotbal spune  ca cei care ii supravegheaza pe copii, pana in momentul inceperii antrenamentului, sunt parintii. La rândul lor, cei de la primărie, de care aparține terenul, spun că nu au nicio vină.

Miercuri dimineață, după o noapte petrecută în spitalul din Constanța, medicii au decis transportarea copilului, cu elicopterul, la Spitalul Fundeni din Capitală.

Deoarece ficatul băiatului a fost afectat, specialiștii iau în calcul efectuarea unui transplant pentru a-i salva viața.

Redactor: Paul Alexe