La tabăra de copii din Năvodari se lucrează de zor (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-GDp1IaS0R0[/youtube]Noua conducere vrea să transforme locaţia în destinaţia preferată a turiştilor din ţară şi de peste hotare. Planurile includ reabilitarea tuturor unităţilor din incintă, dar şi constuirea unor spaţii de joacă, a unui centru de afaceri şi chiar amenajarea unei grădini zoologice.

De când a fost preluată de noua conducere, în Tabăra din Năvodari se muncește non-stop. Administratorii speră să readucă acestei unități faima de altădată, iar pentru asta este nevoie de efort. Se lucrează de dimineaţa până seara, pentru că planurile sunt mari, iar stadiul actual al clădirilor lasă mult de dorit.

Unul dintre cele mai ambiţioase proiecte ale societăţii Tabăra SA este readucerea la viaţa a fostei tabere internaţionale.

Amplul proiect al noii conduceri include şi amenajarea aleilor pietonale, a unor spaţii de joacă pentru copii şi chiar mutarea microrezervaţiei zoologice din Năvodari în incinta taberei, pentru ca micuţii să găsească aici toate ingredientele unei vacanţe perfecte.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.