La primaria Cernavoda a avut loc, astăzi, sedinta de constituire a noului consiliu local (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gxVnMJz-cdk[/youtube]La primaria Cernavoda a avut loc, astăzi, sedinta de constituire a noului consiliu local in urma alegerilor din 10 iunie. Cu această ocazie, a fost ales și viceprimarul localitățiii.

In prezenta a sute de cernavodeni, s-au propus si s-au validat 17 consilieri. Astfel, noul consiliu local Cernavoda este format din 6 reprezentanti ai Partidului National Liberal, 4 ai Partidului Social Democrat, alti  4  ai Partidului Conservator, 2 consilieri ce apartin Partidului Democrat si unul din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu.     Dupa depunerea juramantului s-a trecut la al doilea punct pe ordinea de zi, hotararea de validare a mandatului primarului Gheorghe Hânsa de catre Presedintele judecatoriei Medgidia. Acesta se afla la al treilea mandat, castigand alegerile din 10 iunie cu 41% dintre voturile locuitorilor.

Dupa ce consilierii si primarul au depus juramintele, un alt proiect inscris pe ordinea de zi a sedintei a vizat alegerea viceprimarului. În urma votului  secret al consilierilor, in aceasta functie a fost ales Suliman Ecrem.

Reporter: Paula Oprea ; Imagine: Cristi Ana

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.