La plimbare cu mașina… pe plajă

Noile plaje lărgite au devenit locul de plimbare al posesorilor de mașini cu mulți cai putere. Asta ne-a demonstrat și un constănțean care la orele prânzului se plimba nestingherit cu mașina pe plaja din dreptul cartierului Faleză Nord.

Un constănțean a ales să facă o plimbare inedită. În locul unei plimbări la pas, el a ales să intre cu mașina pe plajă. Distracția a durat câteva minute, în care omul s-a plimbat nestingherit pe toată lungimea plajei din dreptul cartierului Faleză Nord.

Distracția îl poate costa însă scump. Potrivit legislației în vigoare, el riscă acum o amendă cuprinsă între 10 000 și 20 000 de lei. Șefii Poliției Locale din Constanța au refuzat să comenteze incidentul. Intrarea autoturismelor pe plajă a devenit o problemă cu care oamenii legii se confruntă mai ales în sezonul estival. Anul trecut un polițist a fost lovit de mașina unui individ aflat sub influența alcoolului, care inițial se odihnea chiar pe o plajă din Mamaia. Tot anul trecut, în aceeași stațiune un taximetrist a fost amendat după ce și-a dus clientul pe malul mării, până în dreptul șezlongului.

Redactor: Bogdan Bolojan