La piscină, precum în clubul de noapte

Petrecerile la piscina cu DJ, muzica buna, acrobati-dansatori si valuri de alcool sunt ultima fitza pe Litoral. Turistii cu dare de mână nu mai stau pe plaja toata ziua, ci prefera programe personalizate cu animatoare si meniuri alese, in locatii exlusiviste departe de ochii lumii.


E plin de domnisoare puse pe fapte mari la petrecerile exclusiviste de la piscinele de lux. Una mai aranjata ca alta, admirate si atragatoare, fetele s-au raspandit pe canapelele de pe margine, savurand licori fine de pret.

Iar domnii nu se lasa nici ei mai prejos: parca toate tauajele s-au adunat pe corpurile lor si e greu sa nu-i observi, la cat de musculosi si dusi la sala sunt cu totii.

Mai nou, petrecerile la piscina au animatoare mai ceva ca-n cluburile de noapte. Acrobate ale caror numere lascive te lasa cu gura cascata isi fac spectacolul deasupra apei, smulgand ropote de aplauze asistentei care le priveste siderată, urmarind fiecare miscare

Litoralul e mai aglomerat ca niciodata in aceasta perioada. Explicabil, pentru ca suntem in mijlocul verii, cand toata lumea isi ia vacanta si vine la mare. Totusi, exista oaze de liniste si pe nisip, aproape de apa. De exemplu, in nordul statiunii Mamaia, la granita cu Navodari. Aici baldachinele sunt cele mai cautate

De ce vine lumea aici ? Ne explica un domn.

Pe litoral, se estimeaza ca in aceasta perioada isi petrec vacanta aproximativ 150.000 de romani.

Redactor: PaulAlexe