La Pavilionul Expoziţional din Constanţa s-a deschis târgul de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcţii (VIDEO)

Şomerii sau persoanele în căutarea unui loc de muncă mai bun au ocazia de a-şi depune CV-ul la unele dintre cele mai cunoscute companii din domeniul construcţiilor. Pavilionul Expoziţional din Mamaia găzduieşte, în perioada 21-22 iunie, peste 20 de companii de renume ce oferă în jur de 500 de job-uri vacante, atît în ţară cît şi în afara graniţelor.

Înarmaţi cu CV-uri, cei interesaţi de găsirea unui loc de muncă au călcat pragul târgului de la primele ore ale deschiderii.

De la muncitor necalificat şi pînă la inginer constructor, aplicanţii pot opta pentru o gamă vastă de meserii, în funcţie de calificarea pe care o deţin.

La târgul de job-uri participă atît firme ce oferă locuri de muncă în Constanţa sau pe plan naţional cît şi companii ce oferă posibilitatea de a munci în străinătate.

În topul celor mai căutate job-uri se află şi anul acesta cele din străinătate, unde atît nivelul de salarizare cît şi condiţiile contractuale sunt mai bune.

Organizatorii târgului au pus la dispoziţie aplicanţilor şi un stand în cadrul căruia aceştia pot fi îndrumaţi pentru a-şi completa corespunzător CV-urile, mărindu-şi şansele de a fi contactaţi de unadintre companii.

Tîrgul va deschis şi vineri, în intervalul orar 9.00 – 16.00.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc