La numai o zi de la prima ninsoare în judeţul Constanţa, traficul este dat peste cap (VIDEO)

Conducătorii auto care au drum spre Bucureşti trebuie să ţină ştie că vântul atinge chiar şi 100 de km pe oră la rafale iar pe alocuri sunt porţiuni cu polei. În ceea ce priveşte drumurile din judeţ, mai multe au fost închise iar maşinile circulă bară la bară în oraş.

Nici în judeţ situaţia nu este mai bună. Conducătorii care sunt nevoiţi să iasă cu maşina trebuie să se înarmeze cu răbdare. Drumurile sunt înzăpezite ceea ce duce la ambuteiaje şi chiar la închiderea acestora pe anumite porţiuni. Drumul Naţional dintre Băneasa şi Deleni şi Drumul Judeţean dintre Pecineaga şi Dulceşti au fost închise din cauza cantităţii mari de zăpadă de pe carosabil.  De asemenea, porturile constănţene şi căile navigabile au rămas închise.

Conducătorii auto condamnă autorităţile, care se pare că şi de această dată au fost luate prin surprindere de primele ninsori.

Din cauza vântului puternic au fost afectate şi reţelele electrice. 15 localităţi constănţene au rămas fără curent electric.

Dulceşti, Moşneni. Pecineaga, Vânatori, 23 August, Schitu, Baraganu, Potarnichea, Moviliţa, Topraisar, Miriştea, Osmancea, Ciobaniţa, Limanu si Vama Veche-partial.

Judeţul Constanţa va rămâne sub cod galben de ninsori şi viscol până joi, la ora 20:00. În continuare se anunţă vreme geroasă mai ales pe perioada nopţilor şi a dimineţilor.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.