La Năvodari, reprezentanții Primăriei fac tot posibilul să țină situația sub control

Drumurile care leagă localitatea din nordul litoralului de restul județului au fost închise. În permanență, utilajele de deszăpezire de la Polaris intervin pentru curățarea drumurilor în interiorul localității.

Iarna a pus stăpânire pe estul și sudul țării, iar Năvodariul nu putea fi ociolit de furia albă. Ninge încontinuu de aseară și vântul suflă cu putere.

În primă fază, traficul a fost oprit, de către  polițiști, spre localitățile Ovidiu și Lumina din cauza drumului impracticabil și a mașinilor care au rămas împotmolite.

Ulterior, a fost închis și drumul care leagă Constanța de Năvodari.

Incă de la primele ore ale dimineții angajații societății de salubrizare Polaris au intervenit cu utilajele de deszăpezire pe străzile din orașul Năvodari. Totodată,  echipajele au împăștiat cantități impresionante de material antiderapant pentru combaterea poleiului şi prevenirea formării podurilor de gheaţă.

Drumurile județene vor fi deschise doar în momentul în care Comandamentul Județean pentru Situații de Urgență va considera că se poate circula în condiții sigure.

Reporter: Camer Niță ; Imagine: Narcis Verdes