LA MULȚI ANI, LITORAL TV!

În urmă cu doi ani, în oraşul Năvodari s-au pus bazele unei televiziuni ce dorea să le aducă telespectatorilor informaţia nedistorsionată. Iar acest scop a fost atins. Litoral TV a devenit un partener de încredere, care prezintă realitatea aşa cum este ea.

Cei doi ani de activitate au fost presăraţi cu bune şi cu rele, cu zâmbete dar şi cu momente în care nervii au fost greu puţi la încercare. Dar cunoaşte cineva vreo familie liniştită?

Litoral TV este o televiziune tânără, care a crescut, ca în poveşti, în doi ani cât alţii în şapte. Şi asta datorită entuziasmului fără limite şi a colectivului care a transformat postul într-una dintre cele mai puternice voci mediatice din judeţul Constanţa.

Televiziunea poate forma caractere şi poate construi cariere puternice. A dovedit-o Litoral TV.  Şi asta deoarece noi preţuim oamenii şi aptitudinile lor.

Pentru ca în faţa camerelor de filmat totul să iasă bine este nevoie de efortul unei întregi echipe. Sunt colegii pe care telespectatorii nu îi văd niciodată, dar care se asigură că orice detaliu este pus la punct.

Ştirile reprezintă un capitol extrem de important. Pentru noi, cel mai important este să reuşim să transmitem realitatea în mod obiectiv, să ilustrăm viaţa…. aşa cum este ea.

Suntem serioşi şi profesionişti. Ne îndeplinim întodeauna sarcinile cu responsabilitate. Dar am învăţat că este important să nu uităm să zâmbim.

Fără dumneavoastră, telespectatorii, nu am fi reuşit să atingem cei doi ani de activitate. Cu această ocazie vă mulţumim şi vă promitem că vom rămâne la fel de imparţiali, corecţi şi sinceri.

Reporter: Sorin Hulubei ; Imagine: Alex Ionescu

One thought on “LA MULȚI ANI, LITORAL TV!

  • 22 ianuarie 2014 at 14:07
    Permalink

    Alaturi de colegii mei din Asociatia Tinerilor pentru Romania, dorim sa va uram un sincer La multi ani, cu cat mai multe emisiuni care prezinta realitatea.
    Va multumim pentru seriozitatea si implicarea de care dati dovada !

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.