La mulți ani, Litoral TV!

22 ianuarie reprezintă o zi specială pentru noi și pentru telespectatorii noștri! Se împlinesc, astăzi, 5 ani de cand postul de televiziune Litoral TV a intrat in casele dumnevoastra. Ne-ati urmarit inca de la inceput si astfel ne-ati determinat sa ne dorim sa fim, de la an la an, cat mai obiectivi in stirile transmise si in emisiunile realizate. Cu siguranta, fara voi, telespectatorii, nu am fi reusit sa atingem cei 5 ani de activitate. La ceas aniversar, va multumim si va promitem ca vom face tot posibilul in continuare sa aducem in atentia dumnevoastra cele mai reusite stiri si emisiuni.

In spatele camerelor de filmat, sunt ore intregi de munca, ore petrecute pe teren inainte de a redacta stirile si documentarele, inainte de a realiza emsiunile pe care dumnevoastra le urmariti cu mult interes. Zi de zi incercam sa va punem la curent cu cele mai noi subiecte. Batem la usile institutiilor pentru a culege informatiile necesare. Nu uitam, insa, nicio secunda ca impartialitatea si obiectivitatea cu care v-am obisnuit sunt si calitatile pentru care continuati sa ne urmariti, asa că, atunci cand este necesa,r nu ne sfiim sa îi și criticam pe colaboratorii noștri.

22 ianuarie 2012 este data in care un proiect ambitios a devenit realitate. Am crescut repede si frumos si acum putem afirma fara sa gresim ca Litoral TV este una dintre cele mai puternice voci mediatice din judetul Constanta. În anul ce a început ne propunem ca productiile televiziunii sa fie din ce in ce mai bune, pentru ca dumnevoastra sa continuati sa fiti cu ochii pe Litoral TV.