La Manglia a devenit deja o tradiție, ca în fiecare an să se organizeze Gala Crăciunului

La Manglia a devenit deja o tradiție, ca în fiecare an să se organizeze Gala Crăciunului. În cadrul manifestării de anul acesta, au avut loc licitaţii ale obiectelor confecţionate de elevi, tombole cu premii, alături de tradiţionalul târg de prăjituri “home-made“, pregătite de mamele şi bunicile şcolarilor şi scoase la vânzare.  Elevii de la toate clasele, începând cu grupa pregătitoare şi până la clasele a VIII-a, au prezentat programe artistice impresionante: recitaluri, colinde, dansuri populare şi latino, momente artistice etc.

Asociaţia de Părinţi şi Şcoala „Gala Galaction“ au organizat cea de a V-a ediţie a „Galei de Crăciun“. Ca în fiecare an, evenimentul a fost destinat strângerii de fonduri  cu care vor fi cumpărate diferite obiecte de mobilier şi aparatură electronica pentru elevi.

Copiii care au contribuit la confecţionarea obiectelor scoase la vânzare sau licitaţie ştiu exact unde vor merge fondurile strânse.

Oferta ornamentelor de Crăciun a fost foarte mare, iar micii comercianţi s-au tocmit pentru fiecare bănuţ.

Mamele micuţilor au fost cele care au muncit cel mai mult. Acestea au pregătit sute de prăjituri, cele mai multe în ton cu anotimpul rece.

La final, toţi copiii au primit cadouri oferite de Organizaţia “Samaritan’s Purse“, prin Proiectul “Operation Christmas Child“.

Redactor: Mihaela Dubei-Marin / Andreea Barbu