La Mangalia s-a votat denuntarea unilaterala a contractului cu Callatis Therm (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WfPrLZana-k[/youtube]In sedinta de consiliu care a avut loc ieri la Mangalia, s-a votat denuntarea unilaterala a contractului cu Callatis Therm. Din cei 15 consilieri prezenti, 13 au votat pentru anularea “contractului pagubos”, unul a votat contra acestei decizii iar unul s-a abtinut. Votul a fost secret.

Prima sedinta ordinara de la Mangalia, a venit cu o aprobare demult dorita. In sfarsit se va anula contractul cu actuala firma de furnizare a agentului termic, Callatis Therm. Incheiat in 2003, contractul va lua sfarsit in 90 de zile, timp in care societatea va continua sa furnizeze apa calda.

Firma care i-a tinut in frig toata iarna pe cetatenii Mangaliei, va fi uitata. Demersurile impotriva acestei societati, inaintate de Radu Cristian, primarul Mangaliei au inceput sa dea in sfarsit roade.

La sedinta a participat si avocatul din partea Callatis Therm, insa nu i s-a dat cuvantul decat la sfarsitul sedintei, dupa ce deja voturile fusesera exprimate.

O neconcordanta mai exista totusi intre cele doua parti. Primaria sustine ca datoria pe care trebuie sa o plateasca catre Callatis Therm, este de doar 3,3 milioane de lei noi. O suma suportabila, dar in acelasi timp, firma distribuitoare de agent termic declara ca suma restanta ar fi de peste 6 milioane de lei noi, adica aproape dublu fata de ceea ce declara consilierii.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.