La Mangalia a început distribuirea alimentelor comunitare de la Uniunea Europeană

Apariţia primarului la Cantina Socială a fost un prilej de bucurie pentru pensionarii veniţi să-şi ridice cantitatea de alimente. Aceştia au avut ocazia să-şi spună păsurile edilului. La pachete a venit şi pensionarul Gyula. Bărbatul are un picior amputat şi suferă de mai multe afecţiuni. Imediat ce l-a văzut, edilul Cristian Radu a dispus ca astfel de persoane să primească acasă ajutoarele.

În prezent, la Cantina Socială se distribuie făina, pastele făinoase, uleiul, roşiile în suc propriu, zacusca şi zahărul, urmând ca celelalte alimente din programul PEAD 2013, respectiv: mălaiul, conservele de porc şi mierea să fie împărţite, după ce vor fi aduse la centrul de distribuţie.

Pentru evitarea aglomeraţiei, beneficiarii ajutoarelor le pot ridica în data în care au fost programaţi. Distribuirea ajutoarelor alimentare comunitare se face în centrul amenajat la Cantina Socială – incinta Grupului Şcolar Industrial “Ion Bănescu”, de luni până vineri, între orele 09:00-15:00, respectiv sâmbătă între orele 09:00 – 12:00. Listele cu beneficiarii ajutoarelor sunt afişate la Cantina Socială.

Reporter: Ramona Ganescu ; Imagine: Constantin Blanaru