La Mangalia a inceput Gala Tanarului Actor HOP (VIDEO)

Ajuns la cea de-a 15-a editie, evenimentul le oferă proaspetilor absolventi de facultate sansa de a se face remarcati. Anul acesta, gala a înregistrat un număr record de participanţi: peste o suta de artisti.

La evenimentul de la Mangalia, care a devenit deja o traditie, tinerii actori din Romania au ocazia sa isi puna in practica notiunile invatate pe bancile scolii. Si nu este singurul cu aceasta parere.

Numarul mare de finalisti nu pare insa sa ii bucure pe marii actori romani. “Cei mai multi, nu stiu sa vorbeasca”, afirmă Mircea Diaconu dar si Dorina Lazar.

Dorina Lazar se străduieşte de patru ani sa isi dea premiul unui actor. Insa nici pana acum nu a reusit, iar asta pentru ca nu a gasit inca un artist care sa il merite.

Castigatorii de anul trecut, afirma si ei ca pentru a reusi in cariera de actor, un dram de noroc este tot ceea ce trebuie. Bineinteles, la noi e mai greu sa fii descoperit pe undeva, asa cum se intampla la Hollywood. Dar nici asa, sunt hotarati sa nu renunte la visele lor.

Gala Tanarului Actor HOP se desfasoara la Mangalia in perioada 29 august si 1 septembrie.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan