La doar 37 de ani o femeie din Constanţa trăiește o dramă cumplită (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9iuZDfnd1Lo[/youtube]Pentru Aurelia Crețu, coșmarul a început în urmă cu 4 ani când a început să acuze dureri în partea stângă a corpului. După efectuarea unor investigații la un spital din Eforie, medicii i-au sugerat să facă un RMN la Spitalul Clinic Județean Constanța. Ajunsă aici, cazul a fost preluat de medicul neuro-chirurg Daniel Bălașa. Diagnosticul dat a fost hernie de disc, iar în câteva zile femeia se afla pe masa de operație. Deși inițial s-a temut de intervenţie, în cele din urmă, femeia a acceptat şi pentru a fi sigură că are parte de atenţie, Aurelia susţine că i-ar fi dat la aceea vreme medicului 500 de euro. După intervenţie insă, în loc să i se îmbunătățească starea de sănătate, durerile au devenit tot mai insportabile iar viaţa femeii s-a transformat intr-un coșmar. Aceasta spune că doctorul a motivat că sunt simptome firești și a externat-o. După câteva săptămâni, femeia a ajuns din nou pe masa de operație, iar în urma intervenţiei a plecat din spital intr-un cărucior cu rotile. Diagnosticul de externare diferea de primul.

Femeia spune că a încercat să il tragă la răspundere pe medical Bălașa, însă tot cea a obţinut a fost o trimitere la spitalul de recuperare din Mangalia. Aici alți medici, alte diagnostice.

Plimbată din spital în spital și aflată în imposibilitatea de a merge, doar gândul că are de crescut doi copii i-a dat puterea de a continua. S-a gândit să ceară părerea unui specialit din București, însă Daniel Bălașa a refuzat să îi elibereze trimiterea necesară, mărturiseste pacienta. Aurelia Crețu a ajuns la spitalul Baltzar Arsenie din București, dar coincidenţă sau nu acolo a ajuns şi medicul care a operat+o printr+un schimb de experienţă. Apoi a fost transferată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia.

Norocul Aureliei a fost un cuplu din Italia care a plătit  spitalizarea la o clinică din peninsulă. Aici femeia spune că a descoperit și o altă față a cadrelor medicale. Doctorii de acolo însă au confirmat ceea ce în ţară nimeni nu a putut spune: tot chinul prin care trece a fost cauzat de o eroare medicală la prima operaţie. Ca să poată să își recapete viața și să meargă din nou are nevoie de un transplant de hortense la membrele inferioare și stimuli la coloană, ceea ce inseamnă 150.000 de euro. Reprezentanții spitalului Clinic Județean Constanta declară că nu cunosc amănunte despre acest caz.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.