La doar 13 ani, a fost batjocorită de cel care ar fi trebuit să-i fie prieten (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZY6-CRGd15I[/youtube]Este povestea unei fetiţe din comuna constănţeană Văleni, care ar fi fost violată de un apropiat al tătălui ei. Părinţii minorei nu au ştiut nimic timp de şapte luni, când au descoperit că micuţa este însărcinată. Presupusul violator a fost reţinut de procurori şi riscă ani grei de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Potrivit procurorilor, bărbatul care a profitat de copilă este prieten cu tatăl acesteia, iar la sfârşitul anului trecut, într-un moment în care a rămas singur cu minora, ar fi violat-o. Tânărul în vârstă de 25 de ani nu a negat relaţiile sexuale cu fata de 13 ani, dar spune că acestea ar fi fost consimţite.

Părinţii fetei nu au ştiu nimic timp de şapte luni, când au descoperit că aceasta este însărcinată. Minora a povestit atunci tot ce s-a întâmplat, iar cazul a ajuns în atenţia poliţiei. Tânărul a fost arestat preventiv pentru viol. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să facă închisoare pentru o perioadă de la 10 la 25 de ani.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.