La Constanta Mos Craciun a luat-o la goana si nu la modul figurat, ci la propriu!

Cativa zeci de Mosi costumati cum se cuvine au alergat la crosul dedicat special lor, pe o distanta de 1, 5 km in parcul Operei. Mosii castigatori nu au dat cadouri ci au primit premii de la oganizatori. Nu au lipsit vinul fiert, bomboanele de pom, biscuitii si buna dispozitie.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=B123z9yG-y4[/youtube]

Constantenii sau turistii care s-au aflat in parc i-au putut vedea pe simpaticii Mosi pregatindu-se de cursa cea mare, intitulata “Alearga Mosu’ ! “. Dupa cateva ture de traseu pentru incalzire, mosi craciunii inscrisi in cursa s-au aliniat la start.

O tura de parc are 500 metri, iar cursa de viteza a insumat trei ture complete. Pe o vreme rece, la doar 4 grade celsius, mosi craciunii au tras din greu ca sa acopera distanta oficiala de concurs.

Printre alergatori s-a aflat si un militar american de la baza Mihail Kogalniceanu .

Cursa a durat 15 minute. Unul cate unul, mosi craciunii au trecut linia de sosire, unde i-au asteptat medaliile, ceaiul si vinul fiert, biscuitii si bomboanele de craciun.

Mosi Craciunii au primit daruri de data aceasta, de la organizatori : vin, diplome, bani. A fost pentru prima dată cand în Constanța s-a organizat o alergare de Sărbători denumită Santa Run, un concept de amuzament care face ravagii în țările occidentale de mulți ani.

Reporter: Nicoleta Antohi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.