La Cernavodă toaletele publice vor deveni de nerecunoscut (VIDEO)

La Cernavodă toaletele publice vor deveni de nerecunoscut, promit autorităţile care vor să le doteze cu centrală termică, gresie, faianță, sistem de ventilație și tâmplarie de termopan. Lucrările vor fi făcute de primărie în regie proprie.

Odinioară foarte utilă cetățenilor, toaleta publică din centrul orașului Cernavodă a fost închisă, deoarece în ultimii ani s-a aflat în stare avansată de degradare. Prin proiectul de reabilitare inițiat de primărie, grupul sanitar va dispune în curând de condiții moderne, la standarde ridicate de igienă.

Toaleta este amplasată în vecinătatea centrului civic, a parcurilor, magazinelor și piețelor centrale și va fi folosită extrem de des.

Acest proiect este finanțat din bugetul local și se ridică la suma de 60.000 de lei. Toaleta va funcționa zilnic și va avea o taxă modică de 50 de bani.

Toaleta va dispune de 3 cabine destinate femeilor și 3 pentru bărbați, echipate cu toate dotările necesare. De asemenea, spațiul va fi deservit în permanență de angajați, care se vor ocupa și de întreținere.

Reporter: Paula Savescu ; Imagine: Gabirel Niculae