La ce duc restricțiile de la Agigea?

Administratorii litoralului din partea de sud sunt revoltați din cauza restricțiilor de pe podul Agigea. Aceștia sunt de părere că întârzierea lucrărilor nu face decât să îndepărteze turiștii. În acest sens, pe masa premierului și a ministrului Dan Șova a ajuns o scrisoare.

Scrisoarea a fost înregistrată luni la Cancelaria Guvernului și este semnată de senatorul Gigi Chiru, de primarul localității Costinești, Traian Cristea și de primarul comunei 23 August, Mugur Mitrana în calitate de reprezentanți ai administratorilor din sudul litoralului. Aceștia sunt nemulțumiți de întârzierea lucrărilor de la Podul Agigea și de restricțiile impuse care nu vor face decât să afecteze turismul.

Aceasta a fost adresată premierului Victor Ponta și ministrului delegat pentru proiecte de Infrastructură de Interes Național și Investiții Străine, Dan Șova.

Momentan, traficul pe podul Agigea se desfășoară pe o singura bandă cu limita de 50 de km / oră, iar până la finalul anului în ziua de miercuri spre joi, circulația va fi închisă în intervalul 03:00- 04:15.

Redactor: Paula Moroi