L-a lovit şi a fugit de la locul accidentul (VIDEO)

Accidentul s-a petrecut vineri seară, în zona CET. Poițiștii care au făcut cercetarea la fața locului au stabilit că pietonul de 54 de ani a încercat să traverseze prin loc nepermis și fără să se asigure și a fost izbit în plin de un autoturism. Șoferul venea de pe bulevardul Aurel Vlaicu și se îndrepta spre strada Ioan Ursu în momentul în care pietonul i-a apărut în față. Impactul a fost iminent.

Din declarațiile martorilor, după accident, autoturismul de culoare închisă a demarat în trombă fără ca șoferul să se mai uite înapoi. Victima a rămas întinsă pe șosea, plină de sânge până la sosirea Smurd-ului. Medicii l-au găsit pe bărbatul de 54 de ani în stare critică. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Județean Constanța, unde a fost internat imediat pe Secția de Terapie Intensivă.

Între timp, cu datele pe care le-au obținut de la martori,  polițiștii au pornit pe urmele suspectului. La câteva ore după accident, acesta a fost reținut și condus la sediu Poliției Rutiere pentru audieri. Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, de etnie rromă, cu antecedente penale. Acesta a fugit de la locul accidentului pentru că nu avea permis de conducere.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și urmează să ajungă în fața procurorilor constănțeni cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de conducere fără permis, vătămare corporală și fugă de la locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu