KMG International susține sănătatea orală din mediul rural

KMG International, deținătorul rafinăriei Petromidia Năvodari susține finaciar un program național de sănătate dentară.

În perioada octombrie 2019 –  octombrie 2020, KMG International sprijină acțiunile unei asociații pentru a îmbunătăți accesul familiilor din mediul rural la servicii de medicină dentară pentru copii. 1.000 de copii din 40 localități din județele Constanța, Prahova și Galați vor primi îngrijire dentară gratuită cu ajutorul primului cabinet stomatologic mobil din România.

„Am aniversat 40 de ani de activitate pentru cel mai mare activ al companiei noastre, rafinăria Petromidia Năvodari. De 40 de ani suntem în egală măsură implicați în comunitate, contribuind la dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a generațiilor viitoare. Cu această ocazie, am lansat parteneriatul cu asociația… prin care vizăm susținerea copiilor ce provin din medii dezavantajate din regiune și nu numai, printr-un programul național de sănătate dentară dezvoltat în 40 de localități din România.”  a declarat Alexey Golovin, director departament juridic și afaceri corporative.

Parteneriatul a început în luna iulie, cu un proiect pilot în județul Constanța, unde s-au efectuat proceduri de prevenție orală și tratament non-invaziv în comunele Mihai Viteazu și Independența și pentru practicanții de haltere de la CS Farul Constanța.

Prin acest parteneriat, KMG International urmărește îmbunătățirea vieții copiilor cu vârsta dintre 4 și 14 ani din 40 de comunități rurale prin educație orală, profilaxie și nutriție.

Redactor: Sondra Sandu