Klaus Iohannis a depus jurământul de învestitură în funcţia de preşedinte al României

iohannisPrimul discurs tinut in calitate de presedinte al Romaniei a punctat cateva din ideile principale ale proaspat unsului presedinte. El a cerut seriozitate și mai ales rezultate.

Se vorbește în acest zile despre așteptări mari, speranțe pe care românii le pun în viitor (…)Momentul în care clasa politică se ridică la nivelul așteptărilor nu poate întârzia mult. Nu frica de dezamăgire trebuie să îi ridice pe oamenii politici, pentru că așteptările oamenilor vor da naștere la o altfel de clasă politică. Vreau o Românie în care calmul, aprecierea valorii să devină reperele normalității. România nu are voie să rămână țara proiectelor începute și niciodată terminate. : „România nu poate rămâne țara așteptărilor mari și rezultatelor mici (…) Să ne apucăm de treabă!

O ora mai tarziu după depunerea juramantului Klaus Iohanis a mers, insotit de sotia sa, la Palatul Cotroceni unde au fost întâmpinaţi de garda de onoare. Apoi Klaus Iohannis a primit de la Traian Băsescu Colanul de aur al Ordinului Steaua României.

Redactor: Sorin Hulubei