Keratina, benefică pentru păr

Tratamentul cu keratină este una dintre cele mai populare proceduri de îngrijire și îndreptare a părului din ziua de astăzi. Spre deosebire de alte metode, aceasta nu îți va afecta negativ firul de păr, iar rezultatul va fi de durată.

Există multe metode prin care îți poți îndrepta părul, însă tratamentul cu keratină are cel mai mare impact și rezultatele cele mai îndelungate. Keratina, este substanța care se găsește în alcătuirea unghiilor și a firului de păr, fiind indispensabilă frumuseții. Problemele părului, începând de la lipsa strălucirii, cădere și până la electrizare sunt cauzate de lipsa acestei proteine.

Tratamentul cu keratină nu presupune o procedură complicată. Hairstylist-ul spală părul cu un șampon ce conține această substanță, apoi aplică un balsam. La final, podoaba capilară este îndreptată cu placa. Deși, tratamentul cu keratină durează câteva ore, rezultatele se menține pentru aproximativ trei luni și depind de textura firului de păr, de cât este de ondulat sau de des și de cât de bine își îngrijește persoana părul.

Redactor: Lavinia Barbu