Kaufland și-a deschis porțile în sudul litoralului

Locuitorii municipiului Mangalia se pot bucura, în sfârșit, că au un hipermarket nou în orașul lor și nu mai sunt nevoiți să se deplaseze la Constanța pentru a face cumpărături. Astfel, noul magazin Kaufland și-a deschis porțile publicului larg joi, 11 august, cu produse proaspete și cu diverse oferte.

Cel de-al 110-lea magazin al rețelei Kaufland din țară s-a deschis la Mangalia, pe strada Lavrion, la intrarea în stațiunea Saturn. Este primul magazin de acest gen deschis în zonă, iar localnicii, dar și turiștii,  nu au ezitat să-i calce pragul.

Panglica a fost tăiată de către managerul magazinului, Alina Manolache și de către viceprimarul municipiului Mangalia, Dragoș Angelescu.

Așa cum li s-a promis, oamenii vor găsi aici o gamă diversificată de produse de calitate, la prețuri reduse. Programul hipermarket-ulului va fi de la 7.30 la 22.00, de luni până sâmbătă, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00. Parcarea cuprinde 240 de locuri pentru mașini și rastele pentru biciclete.

Kaufland susține dezvoltarea comunității locale, creând peste 80 de noi locuri de muncă. Suprafața de vânzare a hipermarket-ului este de 2900 mp și este prevăzut cu 4  spații închiriate în interiorul galeriei comerciale, precum farmacie, casă de schimb valutar, magazin de tutun, loto și ziare, produse naturiste, optică medical și punct bancar.

Locuitorii orașului Mangalia, dar și cei ai stațiunii Saturn, sunt așteptați cu oferte speciale și cu un sortiment larg și variat, magazinul punând accent pe produsele proaspete și pe cele făcute în România. Kaufland România acordă o atenție sporită prospețimii și de aceea asigură zilnic livrări de produse proaspete precum legume, fructe, lactate, carne și mezeluri,  printr-un traseu scurt de aprovizionare.

Redactor: Daniel Albu