Jurnalistul Paul Guzu are nevoie de susţinere

Jurnalistul Paul Guzu are nevoie de tot sprijinul nostru! În urmă cu câteva săptămâni, jurnalistul din Mangalia a fost diagnosticat cu tumoră la coapsă, iar săptămâna trecută a fost operat la Spitalul Militar, unde i-a fost amputat piciorul. În ultimii ani, Paul a trecut prin suferinţe atroce cauzate de durerile la picior, însă nu s-a plâns: ca un adevărat profesionist, nu a renunţat nicio clipă la meseria lui, oferind locutorilor Mangaliei ştiri obiective, în timp real.

Zilele acestea, jurnalistul dobrogean Paul Guzu ne dă, tuturor, o lecţie de viaţă, prin optimismul şi curajul cu care face faţă situaţiei. Totuși, acesta are mare nevoie de susţinere financiară, pentru medicamente, scheme de nutriţie, dar şi pentru proteza ce îi va fi montată în câteva luni. Alături de el sunt foarte mulţi dintre locuitorii oraşului. În cursul serii de sîmbătă, Trupa Thaliamar, condusă de Aura Stuparu, dar şi Ruxandra Georgescu, o tânără interpretă din localitate, au organizat un spectacol pentru strângerea de fonduri pentru ziaristul Paul Guzu.

În cadrul spectacolului a fost scos la licitaţie şi un tablou al lui Gabriel Tora, artist plastic din Mangalia, iar Trupa Thaliamar a prezentat un spectacol îndelung aplaudat de public.

Toţi cei ce doresc să vină în ajutorul lui Paul o pot face, în continuare.

Cei care doresc să-i întindă o mână de ajutor lui Paul, pot face donații în contul.

BCR Mangalia – RO21 RNCB 0811 0165 6517 0003

Guzu Augustin – CNP 1540819133681.

Orice sumă este binevenită!

Redactor: Mihaela Dubei-Marin