Judecătorul „Gridiniței Groazei”, recuzat

Inca nu se pot bucura, dar părinţii copiilor măcar răsuflă, în sfârşit, uşuraţi. Judecătorul Alexandru Arhip nu o să mai ceară ca cei mici să fie duşi, cu duba, la audieri și asta pentru că magistratul a fost recuzat. Părinţii speră ca viitorul judecător va fi altfel, iar surse oficiale declară că ar fi vorba despre Mara Isabella Iacob, magistrat al Judecătoriei Constanţa, care judecă şi dosarul restaurantului Beirut! 

După patru cereri de recuzare făcute de părinţii copiilor, judecătorul Alexandru Arhip va fi schimbat.

Momentan, procesul a fost suspendat până când va fi desemnat un nou complet de judecată. <filmulete, ct telefonica roman stefan recuzare

De când a început procesul, judecătorul Alexandru Arhip a cerut ca cei mici să fie aduşi la audieri cu duba. Sunt însă şi alte posibilităţi.

Şase angajate ale grădiniţei private “Micul Regat” din Constanţa sunt acuzate că îi băteau pe copii şi îi ameninţau. Există şi imagini în care se poate vedea cum copiii sunt pălmuiţi sau târâţi. De asemenea, spune unul dintre avocaţi, copiii primeau vin ca să doarmă la prânz, iar când se trezeau, li se dădea cafea.

Redactor: Andreea Barbu