Jogging, mers pe biciletă, dans sau kangoo jumps

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yxeiy7l5loY[/youtube]Acestea sunt exercitiile recomandate de antrenori  dacă vrem să arătăm bine în rochia de revelion după masa copioasă de la Crăciun. Exercitiile cardio ajuta la arderea rapida a grăsimilor si la mentinrea unei musculaturi tonifiate.

Un abdomen lucrat sau o siluetă frumoasă, picioare tonifiate și un posterior atrăgător. Așta își doresc doamnele pentru corpul lor. Până la acestă conditie fizică insa este nevoie de ambitie si persevernță…la sala de sport, mai ales acum in preajma sărbătorilor de iarnă, când nu putem rămânde indiferenți la sărmălute și friptură. După Crăciun însă, urmeză noaptea de revelion, o seară în care rochia trebuie să arate perfect. Așa că instructorii de fitness vin cu niste sfaturi in ajutor.

Cu o alergare usoara puteti scapa de aproximativ 400 de calorii insă după o ora de kangoo jumps dispar in medie o mie de calorii. La fel de eficiente sunt si mersul pe bicicletă sau urcatul scărilor.

Și o oră de aerobic poate avea rezultate exceptionale.

Pe langa exercitiile cardio, instructorii ne recomanda sa nu mancam după ora 6 seara. Exceptie putem să facem atunci când urmează să mergem la o petrecere. În plus, este esential ca astfel de activități să facă parte din rutina noastră zilnică.

Așadar pentru noul an, un abonament la sala de sport ar putea să contribuie foarte mult la conditia fizica cat si la starea de spirit.

Reporter: Paula Arhip ; Imagine: Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.