Job-urile sezoniere, cele mai căutate

In speranta ca isi vor gasi un job, sute constănteni au participat la Bursa Locurilor de Muncă. Au fost puse la bătaie peste 2000 slujbe pentru someri sau pentru angajatii care doresc sa isi schimbe locul de muncă. Cele mai multe oferte au fost pentru perioada sezonului estival.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UPmn6TbeKN4[/youtube]

Posturi de cameriste, receptioneri, bucătari si ospătari  acestea au fost doar câteva din ofertele agentilor economici pentru constănțenii aflați în căutarea unei slujbe.

Dornici de muncă si entuziasmati ca si-ar putea găsi un job măcar pe perioada sezonului, tinerii constănțeni speră să treacă proba interviului .

Cu totii au aceleasi asteptări de la viitorii patroni: corectitudine.

Inginer de profesie, Nicoleta a venit increzatoare ca isi va gasi un loc de munca. Are 53 ani, este constienta ca tinerii au intaietate atunci cand vine vorba de angajare dar este increzatoare in fortele proprii si crede ca la un moment dat experienta isi va spune cuvantul.

Prezent la eveniment a fost si Petre Dinica, directorul  DGASPC Constanta. Ca in fiecare an, acesta incearcă sa integreze pe piata muncii persoanele cu dizabilități.

La nivelul judetului Constanta sunt inregistrati peste 10 000 de someri.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.