Jennifer Lopez va concerta în București pe 14 noiembrie

Organizatorii evenimentului au anunțat că J LO va concerta la complexul Romexpo din Capitală. Jennifer  Lopez şi-a început cariera muzicală în 1999, iar în prezent are la activ şapte albume de studio, vândute în peste 55 de milioane de exemplare în întreaga lume. Cele mai recente succese ale artistei sunt single-urile “On The Floor” şi “Dance Again”, realizate în colaborare cu rapper-ul Pitbull, care au ocupat locul întâi în topurile din întreaga lume, inclusiv în cele româneşti.

Turneul “Dance Again” a debutat pe 14 iunie, în Panama City, pentru a continua pe continentul sud-american. Acolo, artista a cântat în Venezuela, Chile, Argentina şi Brazilia şi apoi s-a îndreptat către America de Nord. În primele zile ale lunii octombrie, J Lo va ajunge în Europa, unde va cânta mai întâi în Portugalia, Spania, Elveţia, Italia, Germania, Belgia şi Franţa, pentru ca apoi să se îndrepte către ţările scandinave. După un periplu în Rusia şi alte state din estul Europei, J Lo va ajunge în România, pe 14 noiembrie.

Prețul biletelor pentru concertul artistei variază în funcție de locuri. Prin urmare, un bilet pentru zona VIP Exclusive costă 959,50 de lei, unul VIP este 745,50 de lei, un tichet la Golden Circle este 298,20 de lei, în timp ce la Normal Circle și Standing Level 2, un bilet costă 191,70 de lei, respectiv 106,50 de lei.

Un bilet zona VIP Exclusive – 959,50 de lei

Un bilet zona VIP – 745,50 de lei

Un bilet zona Golden Circle – 298,20 de lei

Un bilet zona Normal Circle – 191,70 de lei

Un bilet zona Standing Level 2 – 106,50 de lei

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu