Jale în comuna teleormăneană Buzescu

Jale în comuna teleormăneană Buzescu, la înmormântarea lui Dan Finuţu’ şi a soţiei acestuia, decedaţi săptămâna trecută în tragicul accident rutier din Tulcea. Cortegiul a fost deschis de caii lui Nuţu Cămătaru, iar întreaga suflare a satului s-a adunat să-l conducă pe ultimul drum pe Dan Finuţu’, care avea 44 de ani.

Apropiaţi, rude, prieteni sau simpli consăteni au venit să îi jelească pe prinţul romilor şi pe soţia acestuia. Dan Finuţu a dus o viaţă de lux şi nu s-a sfiit să arate acest lucru, iar înmormântarea celor doi a urmat același principiu. Astfel că, pe lângă limuzinele de lux, la ceremonie au fost aduşi porumbei și cai, trimiși de Nuțu Cămătaru.

În timpul vietii, Dan Finuţu era cunoscut prin măreţia palatului în care locuia. După moarte, rudele acestuia i-au construit un cavou de mărimea unui apartament, dotat și cu o ”casă de locuit”.

Prinţul ţiganilor din Teleorman, Dan Finuţu, şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident care a avut loc săptămâna trecută în Tulcea. În total, şapte oameni au murit și alți opt au ajuns la spital în urma evenimentului rutier. Finuț și soţia se aflau în maşina care circula regulamentar, iar ambii au murit pe loc. Şoferul care a provocat tragedia nu avea permis, dar gonea nebuneşte cu peste 160 de kilometri la oră.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu