Jaf la o casă de amanet

Jaf, în plină zi, în Gorj. Un bărbat a tâlhărit, în această dimineață, o casă de schimb valutar din orașul Bumbești-Jiu. Potrivit anchetatorilor, acesta a plecat cu suma de aproximativ 7000 de euro. Pentru a da de urma hoțului, polițiștii au instituit filtre la intrarea și ieșirea din oraș.

Singura casă de schimb valutar din Bumbeşti-Jiu, județul Gorj, a fost prădată de hoţi luni dimineață. Un bărbat, cu capul acoperit de o cagulă, a intrat în clădire, a amenițat-o pe casieră cu un pistol şi a furat dintr-un seif aproape 7.000 euro.

Avem o sesizare cu privire la faptul că pe raza localității Bumbești Jiu, la o casa de schimb valutar, a fost comisă infracțiunea de tâlhărie. La fata locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul IPJ Gorj, care efectuează investigații în vederea identificării autorului”, a declarat purtatorul de cuvânt al IPJ Gorj

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, principalul suspect este un bărbat recidivist. Acesta ar fi împins-o pe casieră pentru a fura banii, iar din imaginile surprinse pe camerele de luat vederi, reiese că arma cu care a amenințat-o pe aceasta era de tip AIR SOFT. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi încearcă acum să dea de urma hoţului. De asemenea, pentru prinderea făptașului au fost instituite filtre la intrarea și ieșirea din oraș.

Redactor: Oana Jărloianu