Jaf la o bijuterie din Constanța

Jaf într-un centru comercial din Constanța. Un magazin care vinde bijuterii din aur a fost ţinta infractorilor cu doar 15 minute înainte de închidere. Polițiștii fac acum cercetări pentru identificarea hoților și tragerea lor la răspundere.

Jaful a avut loc, duminică seara în jurul orei 21:45, cu doar 15 minute înainte de închiderea centrului comercial. Potrivit anchetatorilor, trei indivizi ar fi dat lovitura: unul dintre ei a supravegheat intrarea în centrul comercial, altul magazinul cu bijuterii, iar cel de-al treilea a furat patru kilograme de aur.

Surse din anchetă spun că administratorul firmei, care deține un raion de vânzare bijuterii în incinta centrului comercial, s-a prezentat la poliție, la ora 9:30, cu reclamația că la deschiderea punctului de lucru a constatat disparița a 4 kilograme de aur în bijuterii, în valoare de cel puțin 150.000 de euro, fără manoperă. Raioanele de pe culoare se închid la ora 20:00,cu două ore înainte de închiderea centrului comercial.

Singura măsura de protecție pentru marfă este să se acopere tejgheaua cu o prelată. Centrul comercial are agenți de pază, însă nu se știe cum au fost subtilizate bijuteriile. Polițiștii fac acum cercetări pentru identificarea hoților și tragerea lor la răspundere.

Redactor: Cristina Niță