Iulian Constantin Soceanu, noul primar din Techirghiol

Iulian Constantin Soceanu este, începând din această săptămână, noul primar al oraşului Techirghiol. Acesta a depus jurământul în prezenţa subprefectului Levent Mustafa, alături de cei 15 colegi ai săi din Consiliul Local. Totodată, cu 13 voturi „pentru“ şi două „împotrivă“, Florin Zisu este noul viceprimar al oraşului Techirghiol.

Comisia constituită pentru verificarea dosarelor a constatat că nu este vorba despre niciun fel de incompatibilitate în ceea ce îi priveşte pe cei 15 consilieri locali din orașul Techirghiol, astfel încât, fiecare a fost validat şi a putut depune jurământul de credinţă pe Constituţie.

La rândul său, Iulian Constantin Soceanu a depus jurământul de credinţă, adăugând că mulţumeşte tuturor cetăţenilor oraşului, indiferent de opţiunea electorală pe care a avut-o pe 5 iunie. Noul edil șef  spune că, pentru început, doreşte să treacă cu bine de sezonul estival, după care va demara procedurile de depunere a proiectelor europene.

În această vară, la Techirghiol, au loc o serie de manifestări culturale, dar şi evenimente dedicate turiştilor şi localnicilor, deopotrivă.

Redactor: Mihaela Dubei-Marin