Iubitorilor de teatru din Cernavodă li se pregateşte o surpriză

Casa de Cultură ID Chirescu din Cernavodă pregăteşte tututor iubitorilor de teatru o surpriză. Regizorul Bogdan Burduf va aduce în faţa publicului piesa de teatru Cafeneaua cea Mica, adaptată după textul dramaturgului Tristan Bernard.

Iubitorilor de teatru din Cernavodă li se pregateşte o surpriză. Pe scena Casei de Cultură ID Chirescu din localitate va urca miercuri, 9 martie, incepand cu ora 17.00, un grup de tineri actori, protagonişti ai piesei de teatru intitulata Cafeneaua cea Mica, după textul cu acelaşi nume al dramaturgului Tristan Bernard.

Actiunea piesei se desfasoara intr-o cafenea. Spectacolul se doreste a fi o comedie cu tineri rasfatati. Actorii sunt elevi ai Liceului Tehnologic Axiopolis. Unii dintre ei au mai cochetat, de-a lungul timpului, cu teatrul şi au mai fost îndrumaţi de regizorul Bogdan Burduf.

Piesa de teatru îşi propune si să readucă in lumina reflectoarelor scena cernavodeană. De asemenea, încearcă să demonstreze marilor scene din ţară că se poate face teatru de calitate şi în provincie.

Toti cei care îndrăgesc teatrul sunt asteptaţi în sala de spectacole a Casei de Cultură ID Chirescu. Intrarea va fi liberă.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Valentin Babusca