Iubitorii de vintage și colecționarii de antichități au un nou motiv de bucurie

Peste 50 de colecționari din toată țara și-au adus tot arsenalul la ce-a de-a 3 ediție a Târgului de Artă și Antichități, desfășurat zilele acestea în piața Ovidiu din Constanța. Servicii de masă, ceasuri, jucării, monede vechi sau chiar vederi, toate pot fi admirate și cumpărate.

Centrul vechi al Constanței a fost cuprins de sentimentul unor epoci trecute. Obiecte vechi care păstrează amprenta timpului au fost scoase la vânzare în cadrul târgului de antichități.

Piese precum tablouri, cărți, monede sau bijuterii sunt cele mai dorite și admirate de constănțeni. Prețurile sunt pentru toate buzunarele, astfel încât niciun colecționar să nu se întoarcă acasă cu mâna goală. Putem spune că  zeci  sau poate sute de ani de istorie sunt așezați pe  mesele comercianților  sau colecționarilor.

Ceasuri vechi, porțelanuri, argintărie, lîmpi sau chiar londouri, toate fac deliciul vizitatorilor. Poșetele și bijuteriile atrag atenția doamnelor care au rememorat istoria, dar n-au uitat nici de moda actuală. Printre comercianții de istorie și-au făcut loc și pasionații articolelor de colecție din piele. Aceștia au adus în urbea de la malul mării articole rar întâlnite, realizate cu multă migală si dăruire. Dacă v-am stârnit curiozitatea, puteți face un drum  în piața Ovidiu. Colecționarii sunt oameni volubili și nu vă vor vinde un simplu obiect, ci și povestea din spatele acestuia.  Târgul funcționează între orele 9 și 22 și va rămâne deschis până pe 5 iunie.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea