Istoria “Spitalului de oase” la emisiunea “Valoare si Declin”, duminica la 20:30

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5juUjVgJf30[/youtube]Modestia, pregătirea continuă dar mai ales sănătatea pacientului primează pentru medicii din cadrul Spitalului de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală din Eforie Sud. În ciuda condiţiilor precare din saloanele spitalului , pacienţii se arată extrem de mulţumiţi de calitatea actului medical şi reuşesc să ignore condiţiile de cazare. Şi nu vorbim doar despre bolnavii din zona Dobrogei. Reputaţia medicilor, dar mai ales devotamentul pentru meseria pe care o fac, au reuşit să atragă pacienţi din toate colţurile ţării şi chiar din străinătate.

Ce îi face pe medicii din acest spital să fie atât de buni, de ce au ales să rămână în unitate deşi condiţiile şi salariile nu sunt la fel de bune ca în alte spitale şi cum privesc ei această reorganizare vom afla împreună într-o nouă ediţie a emisiunii Valoare şi Declin, duminică la 20: 30. Tot atunci vom afla şi istoria acestei unităţi care şi-a început activitatea în 1908.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Victor Nita

2 thoughts on “Istoria “Spitalului de oase” la emisiunea “Valoare si Declin”, duminica la 20:30

 • 14 februarie 2013 at 11:45
  Permalink

  Se “zvoneste ” ca acest spital va fi inchis “din lipsa de fonduri” , dar adevaratul motiv ar fi pamantul pe care il detine spital cat si locatia acestuia…………………ar fi pacat ca banii si interesele ascunse sa primeze in fata SANATATII a mii si mii de oameni care trec anual prin acest spital.
  Eu spun NU ! inchiderii spitalului….,voi ?

  Reply
 • 17 februarie 2013 at 10:21
  Permalink

  M-am tratat in acest sanatoriu de la 3 ani. Medici exceptionali,profesionisti, sufletisti. Ar fi o crima sa se închidă. Autorităţile ar trebui sa se implice pentru reabilitarea lui. Aici s-au vindecat şi recuperat zeci de generaţii de bolnavi. Am fost vara trecuta sa-l vizitez şi m-a şocat “paragina “in care se afla. Mi-au dat lacrimile. Iarba crescuta ca in jungla, ziduri neîngrijite, saloane aproape pustii. Mare păcat! A fost un centru de recuperare de marca pentru ţara noastră.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.