Isprava unui polițist local din Cobadin

Imaginile cu un polițist local, în uniformă, care abia se putea ține pe picioare, fiind în avansată stare de ebrietate, suprinse  de mai mulți trecători în zona autogării din Constanța au devenit virale pe internet.

Cel puțin trei filmulețe au apărut, joi seara, pe Facebook, redând un bărbat în uniformă de polițist local, atât de beat încât, la un moment dat a căzut, s-a ridicat cu mare efort, ajutat de un bărbat, iar în final s-a prăbușit pe pragul unei uși din autogara nord Constanța. Inițial, s-a crezut că agentul este de la Poliția Locală Constanța însă, în scurt timp, s-a aflat că este de fapt angajat al Serviciului Poliției Locale din comuna Cobadin. Isprava polițistului local a ajuns și la urechile primarului din Cobadin, Cornel Cocoș, care, deși spune că agentul era în timpul liber,  își va băga angajatul în Comisia de Disciplină a primăriei.

Edilul Cornel Cocoș a declarat că polițistul local are 45 de ani, este din Constanța și face naveta la Cobadin. În urmă cu trei luni s-ar fi transferat de la Băneasa, la Cobadin, pentru a fi mai aproape de Constanța. Bărbatul riscă acum să își piardă locul de muncă.

Redactor: Cristina Niță