Îşi vinde copilul nenăscut pe internet pentru 10.000 de euro

Tânăra este dintr-o localitate din judeţul Constanţa care are o fetiţă de patru ani şi este însărcinată în trei luni cu alt copil. Este căsătorită de când avea 19 ani, însă doar în acte. Din spusele acesteia, şi-a părăsit primul soţ pentru că a început să bea. Din primul mariaj, tânăra are o fetiţă. După câţiva ani de la despărţire, a mai avut o relaţie, care nu a rezistat mult, însă a rămas din nou însărcinată. Sarcina a ascuns-o, drept pentru care nimeni din familia ei şi nici tatăl copilului nu ştiu de existenţa unui bebeluş. Din cauza situaţiei financiare foarte proaste, fata a decurs la o soluţie tulburătoare şi de neimaginat. A decis să îşi vândă copilul printr-un anunţ publicitar publicat pe internet, unde spunea că îşi doreşte să găsească o familie adoptivă cu o stare financiară bună, pentru a-I putea oferi bebeluşului o viaţă fără lipsuri. Reporterii de la ziarul “ring” au contactat-o pe mail. S-au prezentat ca fiind o familie din Bucureşti, cu o situaţie financiară foarte bună, dar care nu putea avea copii. În scurt timp, au primit şi răspunsul tinerei care dorea să ofere spre adopţie bebeluşul nenăscut şi pentru care cerea 10 mii de euro. Preţul a fost stabilit la telefon.

Discuţii au continuat apoi pe messenger. Tânăra de 26 ani, le-a povestit aici situaţiei ei şi modul în care aceasta a rămas însărciantă. De asemenea, aceasta a explicat că doreşte aceşti bani pentru că şi-ar dori să se mute din casa părinţilor, într-o garsonieră, împreună cu fetiţa de patru ani. Şi cum presupuşii părinţii adoptivi au fost de acord, aceasta a început să le trimită şi poze cu ecografia şi analizele făcute. După două săptămâni, presupuşii părinţi s-au întâlnit cu tânara mămică într-o cafea din Constanţa. Fata a explicat că ar dori să primească mai întâi cinci mii de euro şi după ce naşte ceilalţi cinci mii de euro.

De ce a decis totuşi tânăra să păstreze sarcina în condiţiile acestea?

La scurt timp după discuţia faţă în faţă, „părinţii reporteri” i-au spus că renunţă la „achiziţie”. Răspunsul tinerei a fost simplu “Eu sunt o persoană corectă şi sinceră. Ceea ce vorbesc aşa rămâne. Voi sunteţi nehotărâţi, eu am mai multe oferte”. După care s-a ridicat şi a plecat.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor.

Redactor: Denisa Stoenescu