Invitatie la teatru

Teatrul de Stat Constanta ii invita pe elevii din localitățile Hârșova, Năvodari, Ciocârlia și Horia, dar și pe copiii din centrele de plasament sa vizioneze spectacolul „Razna prin povești”, inspirat din scrierile lui Ion Creangă. Pe langa o portie de amuzament, din acţiunile eroilor, copiii vor trage învăţăminte de viaţă.

Teatrul de Stat Constanta isi deschide usile joi, 4 februarie, pentru elevii din localitatile Harsova, Navodari, Ciocarlia, Horia, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” dar si pentru copiii din Centrele de plasament din muncipiul Constanta pentru a-i purta intr-o calatorie de neuitat in lumea celor mai indragite povesti. Conceput sub forma unui triptic, spectacolul „Razna prin povești”, pus în scenă de Nicolae Poghirc, poartă publicul în „Bojdeuca lui Creangă”, apoi îi arată „Prostia omenească”, după care îl duce în casa „Soacrei cu trei nurori”. La succesul acestui spectacol are o contributie aparte umorul din scrierile lui Ion Creangă.

Din distribuția spectacolului fac parte actori indragiti de publicul constantean si nu numai: Ionuţ Alexandru, Cristina Oprean, Andu Axente, Alexandru Iacov, Paula Prodan, Georgiana Rusu, Florina Stănculeț și Andor Luca Axente. În 2015, spectacolul a fost prezentat cu succes la Festivalul „Hansel și Gretel” din București, la Festivalul de Teatru pentru Copii și Tineret „Cărăbuș” din Brăila și la Festivalul Internațional de Teatru de la Izmir, Turcia.

Redactor: Camer Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.