Investiții la Tuzla

Comuna Tuzla va beneficia, de anul viitor, de o grădiniţă nouă, prima cu program prelungit din localitate. Aceasta va veni în sprijinul părinţilor care lucrează în sezonul estival şi care nu au unde să îi lase pe cei mici în orele de program.

Lucrările la grădiniţa cu program prelungit din Tuzla vor demara în toamnă, fiind un proiect demarat cu fondurile Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

Edilul spune că noua instituţie de învăţământ se va adresa în primul rând copiilor celor ce lucrează în sezon, dar şi aflaţi, pe timp de zi, la muncă.

Un parc de 4.200 de metri pătraţi va fi amenajat din banii unei companii private, ce îşi va deschide, la Tuzla, un punct de lucru. Acesta va fi dotat cu toate amenajările necesare, fiind situat în imediata vecinătate a Primăriei.

Tot în acest an, spune primarul localităţii Tuzla, vor continua lucrările de canalizare, precum şi proiectul de monitorizare video a comunei.

Nu în ultimul rând, Tuzla va găzdui, în plină vară, cel mai mare festival de la malul mării, Dakini Fest, la care sunt aşteptaţi câteva zeci de mii de participanţi, din ţară, dar şi din străinătate.

Redactor: Mihaela Dubei-Marin